Hledat vstupenky

Proč nakupovat u nás?

  • 100% bezpečný platební systém

  • Platba v Kč

  • Více než 3.5 milióny prodaných vstupenek

Spokojení zákazníci

Mohlo by Vás zaujmout

Doprava v Londýně

Cestování je ideální způsob jak získat nové úžasné vzpomínky. Zábava však čeká zejména v cílové destinaci, s hromadnou dopravou si nikdo nechce dělat příliš starostí. Během cestování je důležité využívat čas volna co nejchytřeji! 

A platí to také pro váš čas v Londýně. Nikdo nechce trávit všechen volný čas v dlouhých frontách. Tomuto všemu se můžete jednoduše vyhnout díky rezervaci předem. A od toho jsme tu pro vás! 

Mezi místa s nejdelšími frontami na jízdenky patří zejména londýnská letiště. S předem rezervovanými vstupenkami to budete mít mnohem jednoduší, stačí naskočit na vlak nebo autobus a užít si klidnou cestu do centra Londýna. Díky našim jízdenkám na Gatwick Express, Heathrow Express nebo Stansted Express se můžete do centra Londýna dostat za méně než 45 minut! 

Ekonomicky přívětivější a přitom pohodlnou volbou cesty do britské metropole jsou také autobusy. Pokud chcete ušetřit ještě dříve, než se dostanete do samotného města, může být pohodlná cesta autobusem nejlepší volbou právě pro vás. 

Díky našim mnoha možnostem dopravy budete cestovat nejen jednodušeji, ale také levněji. Ať již se rozhodnete pro metro, vlak nebo autobus. Důležité je si užít co nejvíce zábavy, a to hned po příjezdu, bez zbytečného stresu! 

Ticmate Charita

Doprava v Londýně

Zarezervujte si své jízdenky na dopravu z letišť Gatwick, Heathrow a Stansted do centra Londýna. Své jízdenky obdržíte přímo do e-mailové schránky. Rezervujte rychle a jednoduše přímo zde!

Výsledky hledání: 1 - 3 (3)